(ONT)SNAP JIJ DE GEVOLGEN VAN GISTER?

Schemering. Achter het gebonk in je hoofd, hoor je de stem van je moeder. Klinkt niet best. Vandaag kan je wel vergeten. Wat heb je gister gedaan? Voor één keer krijg je de kans om terug te gaan in de tijd en andere keuzes te maken. Om in te zien wat de gevolgen zijn van alcoholgebruik. Ervan te leren en het dit keer anders te doen. Om wél een feestje te bouwen, maar je niet te laten opsluiten door de drank. (Ont)snap de gevolgen van gister!

Westlandse EscapeRoom?

Jazeker! Deze mobiele escaperoom is speciaal gebouwd voor Westlandse jongeren vanaf 12 jaar! Waarom dan? Om jou, je vrienden en vriendinnen een spannende en indrukwekkende beleving te geven. Samen met jouw team van 4 personen krijg je de kans om binnen 20 minuten raadsels op te lossen en de code te kraken. Het thema van de #FFSERIEUS?! Escape Room is alcoholgebruik. Maken jullie de juiste keuzes? De mobiele escaperoom is gebouwd in een kleine vrachtwagen en gaat on tour langs scholen, verenigingen en feesten in het Westland. Wil je dat de escaperoom ook bij jou op school of op de club komt? Download de brochure en laat hem zien aan je leraar of trainer.

Maak jij de juiste keuze?

Gister is er van alles gebeurd. Nu tikt de tijd. Nu kun je het anders doen…. Een dik feestje bouwen, maar wel verstandig. Weten wat de gevolgen van jouw keuzes kunnen zijn. Samenwerken, ervaringen delen en je hersens laten kraken. Het is aan jou en je team om de raadsels op te lossen  door de juiste keuzes te maken. Natuurlijk is er een begeleider die jullie hints kan geven als jullie vastlopen. Je kan deze escaperoom helemaal GRATIS doen bij jou op school, op de vereniging of op de evenementen in het Westland. Wil je weten waar je de #FFSERIEUS?! Escape Room kunt vinden? Kijk dan hier of check onze socials.

FACTS & FIGURES

Puzzels

Leeftijd

Speelduur

Ontsnappen

Prijs

Hosts

Hints

Deelnemers

Locatie

Foto's

PARTNERS

De #FFSERIEUS?! ESCAPE ROOM is een project in opdracht van gemeente Westland en wordt uitgevoerd door Sport Heroes in samenwerking met: