(ONT)SNAP JIJ DE GEVOLGEN VAN GISTER?

Schemering. Achter het gebonk in je hoofd, hoor je de stem van je moeder. Klinkt niet best. Vandaag kan je wel vergeten. Wat heb je gister gedaan? Voor één keer krijg je de kans om terug te gaan in de tijd en andere keuzes te maken. Om in te zien wat de gevolgen zijn van alcoholgebruik. Ervan te leren en het dit keer anders te doen. Om wél een feestje te bouwen, maar je niet te laten opsluiten door de drank. (Ont)snap de gevolgen van gister!

mobiele EscapeRoom?

Jazeker! Deze escaperoom op wielen is speciaal omgebouwd tot een Westlands hok! Waarom dan? Om jou en jouw klasgenoten een spannende en indrukwekkende beleving te geven. Samen met een team van 4 personen krijg je de kans om binnen 20 minuten raadsels op te lossen en de code te kraken. Het thema van de #FFSERIEUS?! Escape Room is alcoholgebruik. Maken jullie de juiste keuzes? De mobiele escaperoom is gebouwd in een kleine vrachtwagen en gaat on tour langs scholen binnen het voortgezet onderwijs. Wil je dat de escaperoom ook bij jou op school of in jouw gemeente langskomt? Vul samen met jouw docent het aanvraagformulier in.

Maak jij de juiste keuze?

Gister is er van alles gebeurd. Nu tikt de tijd. Nu kun je het anders doen…. Een dik feestje bouwen, maar wel verstandig. Weten wat de gevolgen van jouw keuzes kunnen zijn. Samenwerken, ervaringen delen en je hersens laten kraken. Het is aan jou en je team om de raadsels op te lossen door de juiste keuzes te maken. Natuurlijk is er een begeleider die jullie hints kan geven als jullie vastlopen. Je kan deze escaperoom doen bij jou op school. Nieuwsgierig geworden?

Check dan onze Instagram pagina.

FACTS & FIGURES

Puzzels

Leeftijd

Speelduur

Speelduur

Ontsnappen

Prijs

Hosts

Hints

Deelnemers

Locatie

Foto's

PARTNERS