ffserieuswestland logo

Volg ons ook op social media:

#FFSERIEUS?! ESCAPE ROOM

De ochtend na een uitputtende avond ontvang je een verontrustend bericht over een ernstige gebeurtenis. Je schrikt. Dit had jij kunnen voorkomen! Maar dan zie je dat het bericht een ongelofelijke mogelijkheid onthult: terugkeren in de tijd. ‘Dit is mijn kans om het onheil te keren’, denk je. De adrenaline stroomt door je aderen terwijl je je voorbereid op deze zeldzame kans, vastbesloten om het verleden te veranderen en een sprankje hoop te brengen daar waar duisternis lijkt te heersen.

ACHTERGROND

Het doel van de #FFSERIEUS?! Escape Room is bewustwording te creëren over de gevolgen van alcoholgebruik onder jongeren van 12 tot 15 jaar. Het is essentieel dat deelnemers begrijpen dat de keuzes die zij maken directe invloed hebben op hun toekomst. Na het verlaten van de escaperoom zullen zij realiseren dat alcohol niet noodzakelijk is voor plezier en dat er serieuze consequenties aan verbonden zijn.

BELANGRIJK

♦ Per keer kunnen er maximaal 4 spelers meedoen.
♦ De gehele experience zal zo’n 30 minuten duren, inclusief introductie en afsluiting.
♦ De escaperoom is te boeken in heel West-Nederland.

WAAR DAN?

De escaperoom reist door heel West-Nederland. Ben je geïnteresseerd om de escaperoom in te zetten binnen jouw gemeente of op jouw (VO-)school? Neem dan contact met ons op, zodat we gezamenlijk de mogelijkheden kunnen bespreken.

RESERVEREN

De mobiele escaperoom is ontwikkeld voor gebruik in het voortgezet onderwijs en is specifiek afgestemd op leerjaar 1 en 2. Als je geïnteresseerd bent, nodigen wij je uit om het aanvraagformulier in te vullen. Na ontvangst nemen wij spoedig contact met je op om gezamenlijk de mogelijkheden te bespreken. De #FFSERIEUS?! Escape Room wordt ingezet in heel West-Nederland.

PARTNERS

6 + 14 =